Prețul biletelor la meciul FCSB – Rapid Viena

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul tur al play-off-ului Europa League cu echipa Rapid Viena. Dacă vor să facă deplasarea în Austria, fanii bucureștenilor trebuie să plătească 18 euro.

„Suporterii români care doresc să-și încurajeze favoriții pe stadion la meciul de joi seara (20:30 – ora Austriei), dintre SK Rapid Viena si FCSB, își vor putea cumpăra bilete de la stadion, în ziua meciului, începând cu ora locala 18:00.

Biletele vor fi disponibile în sectoarele 6 și 7, iar prețul unuia este de 18 Euro.

Casele de bilete dedicate acestor sectoare sunt disponibile la intrarea în stadion dinspre „Linzer Strasse”, arată clubul pe site-ul său.

FCSB are parte de un adversar dificil în încercarea de a accede în grupele Europa League. Este nevoită să înfrunte Rapid Viena, ocupanta locului 7 în campionatul Austriei. Bucureștenii vor juca meciul tur în deplasare, joi, de la ora 21:30.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.