Primăria Sibiu, fără autorizație de securitate împotriva incendiilor

Clădirea din Piața Mare în care funcționează Primăria Sibiu este conform uzanțelor din ultimele zile ”o bombă”, scrie publicația locală turnulsfatului.ro.

Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Sibiu a declarat pentru publicația citată că cei de aici nici măcar nu au solicitat autorizație de securitate împotriva incendiilor. Drept urmare, nici n-au primit și au curs amenzile an de an.

Sediul ”de cinci stele” al Ansamblului Cindrelul – Junii Sibiului de pe strada Tudor Arghezi, lucrare ce a costat aproape 3,5 milioane de lei nu are, de asemenea, această autorizație. Motivul ține de mai multe lucrări ce au adus modificări față de planul original.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.