Prinși cu peste 200 de kilometri la oră

Un bărbat de 47 de ani, din Bucureşti, a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 239 de km/h, în zona kilometrului 21 al autostrăzii A3, segmentul Bucureşti – Braşov.

De asemenea, tot pe autostrada A3, dar pe segmentul Turda – Borş, la kilomentrul 15, a fost surprins un alt şofer, în vârstă 30 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea cu 205 km/h.

Șoferii au fost amendați cu câte 877,5 lei fiecare și au rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.