Protocol special între Inițiativa România Liberală și PNȚCD

PNȚCD și Inițiativa România Liberală au semnat, duminică, un protocol special, potrivit B1Tv.

”Am semnat un protocol special numai între PNȚCD și IRL. E un proiect comun de relansare a PNȚCD care se fondează pe principii și valori comune”, a precizat Aurelian Pavelescu.

”E momentul să aducă o ofertă în fața românilor, o alternativă la USL, care se bazează pe electoratul activ. E electoratul care poate să scoată România din criza în care se află. Vrem să promovăm un program economic de drepata în care oamenii care pot aduce plus valoare să fie lăsați să își facă treaba lor și statul să își schimbe strategia față de acest segment de populație activ care este boicotat de atâta vreme. Acest program economic e deja în curs de a fi scris de specialiști. Dorim ca activitatea PNȚCD cu IRL să conducă la o profesionalizare a actului politic”, a specificat el.

”Pe de altă parte, partidul continuă eforturile de unificare a dreptei. Sperăm să existe o unificare a dreptei pentru europarlamentare în perspectiva alegerilor prezidențiale. Dorim un candidat unit al dreptei pentru prezidențiale”, a încheiat liderul PNȚCD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.