Prunea va propune retragerea CSMS Iaşi din campionat

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, vineri seară, după eşecul din meciul cu Gloria Bistriţa, scor 0-1, că va propune Consiliului Director retragerea din campionat, deoarece la partida din etapa a VII-a a Ligii I s-a făcut o mare greşeală de arbitraj împotriva ieşenilor, transmite Mediafax.ro.

Formaţia Gloria Bistriţa a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce s-a impus, vineri, pe teren propriu, scor 1-0 (0-0), în faţa echipei CSMS Iaşi, în etapa a VII-a. Unicul gol al meciului a fost marcat de Florin Bratu, în minutul 81. Meciul a fost arbitrat de Teodor Crăciunescu, ajutat de asistenţii Dorin Mudura şi Stelian Slabu. Rezervă a fost Marian Bordean.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.