Rapid, prima victorie după revenirea în Liga I

Rapid a învins vineri, în deplasare, pe Viitorul Constanța cu scorul de 2-1 (2-1), într-un meci din etapa a 2-a a Ligii I. Rapid a obţinut astfel prima victorie de la revenirea în Liga I.

Rapidiștii a cucerit primele lor puncte în acest sezon prin golurile marcate de Emil Dică (8 — penalty) și Andrei Ciolacu (15). Pentru Viitorul a marcat Bogdan Mitrea (23 — penalty).

Tot vineri, în deplasare, ASA Târgu Mureş a învins cu scorul de 4-1 (2-1), echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci contând pentru etapa a doua a Ligii I.

Pentru ASA Târgu Mureş au marcat N’Doye ’22, ’45, Henrique ’55 şi Hora ’84, iar pentru Ceahlăul a înscris Cârjan ’24.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.