RE 13211, un tren numit ”speranță”

Trenul RE 13211 care circulă pe ruta Piteşti-Bucureşti Nord a ajuns, vineri seară, la destinaţie, cu o întârziere de 310 minute. Potrivit unui anunț CFR, locomotiva s-a defectat iar locomotiva de ajutor a fost aşteptată timp de 191 de minute.

Un tren care circulă pe ruta Piteşti-Bucureşti Nord a ajuns la destinaţie cu o întârziere de 310 minute

„Menţionăm că trenul RE 13211 s-a format în staţia Piteşti din garnitura trenului RE 13245, care a ieşit din Depoul Basarab cu o întârziere de 17 minute, iar în gara Titu a anunţat defectarea locomotivei şi a staţionat încă 191 de minute până a ajuns o locomotivă de ajutor pentru continuarea călătoriei până la Piteşti. Precizăm că în anumite zone de pe tronsonul Bucureşti – Piteşti, CFR SA desfăşoară lucrări de reparaţii de tip Quick Wins şi de reînnoire a suprastructurii căii, însă, după cum am informat public, prin intermediul comunicatelor de presă, întârzierile cauzate de aceste lucrări nu depăşesc, în general, 30 – 40 de minute. Transmitem scuze călătorilor care aveau bilete la trenul RE 13211 pentru întârzierea înregistrată la sosire în Gara de Nord, cu menţiunea că personalul feroviar al CFR SA depune permanent toate eforturile necesare pentru a reduce minutele de întârziere cauzate de lucrările la suprastructura căii. Nu putem interveni însă în cazul defectării locomotivelor”, au precizat reprezentanţii CFR SA, potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, CFR Călători precizează, într-o informare de presă, că pasagerii „nu au ajuns în 300 de minute la Bucureşti, ci într-un timp rezonabil”.

„Referitor la informaţiile din mass-media potrivit cărora călătorii care circulau cu trenul RE 13211 pe ruta Piteşti – Bucureşti Nord au avut o întârziere de 300 de minute, CFR Călători face următoarele precizări: călătorii nu au ajuns în 300 de minute la Bucureşti, ci într-un timp rezonabil.

Ei au fost preluaţi din staţia Piteşti în scurt timp de alte trenuri ale companiei, care aveau ca destinaţie Bucureşti Nord. Problemele care au afectat călătorii au fost cauzate atât de o defecţiune tehnică a locomotivei trenului RE 13211, cât şi a lucrărilor realizate de către CFR SA de înlocuire a şinelor de cale ferată. CFR Călători cere scuze pasagerilor afectaţi”, spune operatorul feroviar de transport public de călători.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. nu au ajuns in 300 de minute, dar intr-un timp rezonabil de 310 minute.. :))) aveeem ce meeeritaaam…asta este Tara bogata si superba ocupata de idioti care-si vand copiii si ucid cu bestialitate orice forma de viata! imi amintesc de bolsevicii si retarzii care suierau dupa mama cand plimba catelul, in fata blocului..”fir-ai a dreaq de c..va! un copil n-ai face!” aveam 12 ani si aveam cursuri de dupa-amiaza, iarna veneam pe intuneric acasa. de obicei eu plimbam cainele…

  2. Cine vrea sa mearga cu trenul de la Pitesti la Bucuresti are timp de pierdut. Varianta autobuz au incercat-o? Lume rea. PS. Din timpul ala scadeti peroada cu locomotiva trimisa de la Bucuresti, lucrarile de pe traseu si prostia formarii unei garnituri cu zece pasageri..

  3. SCRIEȚI CARE ȘTIȚI UNDE-S FABRICILE DE LOCOMOTIVE ROMÂNEȘTI-NU DE ALTA DA VĂD Că ȘI DUPĂ 191 DE MINUTE TOT O VECHE LOCOMOTIVĂ(de pe vremea cealaltă)a venit să tragă garnitura ce a ajuns după 5 ceasuri în București!?

  4. da tată nu ai avut -d-le de cățel iubitor-nu de alta da să-i fi tras o scatoalcă la ăla care a zis cuvântul de ocară?CRIEȚI CARE ȘTIȚI UNDE-S FABRICILE DE LOCOMOTIVE ROMÂNEȘTI-NU DE ALTA DA VĂD Că ȘI DUPĂ 191 DE MINUTE TOT O VECHE LOCOMOTIVĂ(de pe vremea cealaltă)a venit să tragă garnitura ce a ajuns după 5 ceasuri în București!?

  5. parintii mei au fost oameni iubitori. si de oameni si de animale…tata lucra foc continuu, in fabrica, mama era dactilografa…oamenii se inraiesc acum, exact cum erau si atunci. de unde devenisem un pic mai zambareti si buni unii cu altii, ne intoarcem in totalitarism prin idiotizarea oamenilor – lipsa de educatie, cultura, credinta. sa nu faci rau SI SA NU JUDECI. greu, nu? dictaturile se ridica cam in 3 ani pe saracirea si inrairea, divizarea oamenilor. se intampla chiar acum. inapoi la „progres”…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.