Reacţia lui Piţurcă după meciul cu Andorra

Victor Piţurcă a declarat după meciul ANDORRA-ROMANIA 0-4 că „tricolorii” depind în mare parte de jocul rezultatelor pentru a primde barajul de calificare la CM 2014.

 „Ne-am dorit 7-8 goluri şi am avut această posibilitate, dar am ratat 4-5 ocazii mari. Ăsta este fotbalul, acum aşteptăm ultimul joc, cu Estonia, trebuie să ne pregătim să câştigăm acum cu ei şi să vedem ce va fi la Istanbul.

Tucia va avea un meci greu împotriva Olandei, care este o echipă foarte greu de învins.

Este greu să mai trecem de turci la golaveraj”, a spus Victor Piţurcă la TVR 1, potrivit realitatea.net.

Despre rezultatul meciului OLANDA-UNGARIA, 8-1, Pițurcă a spus: „Puteam să batem şi noi la scor Ungaria, asta este!”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.