„Rezist” devine partid

Un argeșean a înregistrat la OSIM marca #REZIST și anunță că a demarat procedurile de înființare a unui nou partid cu acest nume.

”La sugestia unui prieten spaniol am decis să înregistrez la OSIM marca și logo-ul #REZIST. Am demarat procedurile și, de azi, putem spune că #REZIST este marcă națională înregistrată. Pe modelul PODEMOS din Spania, am demarat deja procedurile de înființare a unui nou partid care se va numi simplu #REZIST. Suntem un grup de inițiativă din care fac parte oameni cunoscuți din România și străinătate, care nu au fost membri vreunui partid politic, câțiva tineri care au lucrat perioada scurte în Guvern dar și oameni care au un cuvânt greu de spus în domeniile în care activează acum. Da, sperăm să fie un fel de PODEMOS românesc și așteptăm să ni se alăture toți cei care vor o schimbare reală și radicală a modului de a face politică în România. Nu ne vor interesa actualele partide, cu excepția USR, partid de la care așteptăm să migreze către noi pe toți cei nemultumiți de ceea ce se întâmplă acolo. Având în vedere că marca #REZIST este protejată și pentru alte domenii, nu numai zona politica, sperăm să putem folosi asta pentru a ne ajuta în tot ceea ce ne-am propus”, a declarat, pentru site-ul local ziarulprofit.ro, argeșeanul, al cărui nume este indicat prin două inițiale, C.U.

Persoana care a înregistrat marca #REZIST ar fi chiar proprietarul site-ului ziarulprofit.ro, Iulian Uţă, fost lider UNPR Curtea de Argeş. Administratorii paginii de Facebook „Corupţia ucide” acuză ziarul de manipulare.

„Am vorbit cu domnul care dorește să profite și să își facă baie de mulțime prin organizarea partidului #rezist. Am avut o discuție civilizată, argumentată. Nu aveam de gând să mai postăm ceva despre el, ca să nu îi facem publicitate. Dar apoi am dat de acest articol (din ziarulprofit.ro – nr.), unde acest domn și-a pierdut și ultima urmă de credibilitate. Pentru că acest articol este manipulator. Și textul, și titlu. Te face să citești ceva care pare super imparțial, când de fapt te folosești de ziarul pe care îl ai ca să îți promovezi agenda ta politică. Iar titlu original manipulează la fel de grav. „Un cetățean argesean ….]

Un titlu mai adevărat suna așa: „EXCLUSIV ! Eu și cu administratorul acestui ziar ne facem partidul #REZIST și anunțăm lansarea partidului cu același nume !”, este mesajul postat pe pagina de Facebook „Corupția ucide”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.