„Sărmana” Elena Băsescu. Susţine că este „personal afectată” de tarifele mari de roaming pentru Internet

Elena Băsescu susţine că este „personal afectată” de tarifele mari de roaming pentru Internet, conform Antena3.ro care preia Mediafax. 
Europarlamentarul PDL speră că noile reglementări adoptate de comisia de specialitate a PE vor impune companiilor de telefonie mobilă obligaţia de a percepe tarife reduse.

„Salut votul de astăzi din Comisia ITRE a PE privind scăderea tarifelor de roaming. Sunt personal afectată de tarifele mari pentru Internet!!!”, a scris Elena Băsescu pe Twitter.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.