Facilitate educaţională. Sectorul 4 al Capitalei, Centru Universitar de Excelență

Amfiteatrul UMF „Carol Davila” situat în Sectorul 4, cea mai nouă facilitate educaţională de profil, destinată studenţilor Facultăţii de Stomatologie, va fi deschis luni, cu ocazia începerii noului an universitar.

Potrivit Primăriei Sectorului 4, au fost finalizate lucrările în ceea ce priveşte cea mai nouă facilitate educaţională de profil medical, destinată studenţilor Facultăţii de Stomatologie din cadrul UMF „Carol Davila”.

”Clădirea, care plasează Sectorul 4 pe harta comunităţilor locale ce deţin centre universitare de excelenţă, are o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi, dispusă în regim de parter şi două etaje şi a fost configurată special pentru pregătirea adecvată a studenţilor Facultăţii de Stomatologie, cu trei amfiteatre, săli de curs, bibliotecă, o sală pentru simulatoare, laboratoare de microbiologie, birouri şi spaţii tehnico-administrative”, anunţă administraţia locală.

Deschiderea va avea loc luni, la eveniment fiind invitaţi să participe premierul Marcel Ciolacu, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, prefectul Capitalei, Rareş Hopincă, rectorul UMF „Carol Davila”, prof univ dr Viorel Jinga, şi decanul Facultăţii de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila”/Manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, prof univ dr Cătălin Cîrstoiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.