Semifinala CM 2014 dintre Brazilia și Germania a devenit cel mai comentat meci pe Twitter

Semifinala de Cupă Mondială disputată de Brazilia și Germania, marți, a reușit un nou record, pe lângă numărul de goluri înscrise: Meciul a devenit cel mai comentat eveniment sportiv pe Twitter, adunând peste 35,6 milioane de mesaje, scrie AFP citată de b1TV.

Partida care s-a terminat cu 7-1 pentru nemți a depășit recordul de 16,3 milioane de postări adunate de un alt meci de fotbal, tot de la CM 2014, cel dintre Brazilia și Chile în optimi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.