Siguranță la îndemână cu echipamente de protecție de la SafetyOne

Siguranța la îndemână: descoperă gama variată de echipamente de protecție de la SafetyOne și bucurați-vă și de achiziții prin unitate protejată.

Într-o lume în continuă evoluție, asigurarea protecției și siguranței angajaților în fiecare domeniu de activitate devine o prioritate din ce în ce mai mare. SafetyOne se remarcă drept un partener de încredere în asigurarea echipamentelor de protecție de cea mai înaltă calitate pentru majoritatea industriilor. Cu o gamă variată de produse și colaborări solide cu producători de renume pe piața de profil, suntem dedicați să ajutăm la crearea unui mediu de lucru sigur pentru fiecare profesionist in parte! Prin ce ne remarcăm?

Gama variată de echipamente de protecție

De la căști pentru protecția capului și ochelari de protecție, la mănuși de lucru rezistente la substanțe chimice și echipamente de protecție personală pentru lucrul la înălțime, vă oferim o gamă vastă de echipamente de protecție potrivite pentru fiecare domeniu de activitate. Indiferent dacă lucrați în construcții, industria alimentară, sănătate sau oricare alt sector, avem soluții adaptate nevoilor specifice fiecărei industrii.

Colaborări cu producători de renume

Suntem mândri să ne asociem cu producători de renume din întreaga lume pentru a oferi produse de înaltă calitate și fiabile. Ne mândrim cu distincția de distribuitor Gold Portwest pe Romania și cu parteneriate de success cu branduri precum: Base, Qualitex, Falk & Ross, Energo, Mendi, Malfini, Palltex, Egochef, Karlowsky, Siggi sau Safety Jogger. Aceste colaborari ne permit să aducem cele mai avansate și inovatoare echipamente de protecție pe piață, ceea ce înseamnă că puteți avea încredere că sunteți protejati în orice situație.

Angajamentul nostru fata de siguranta

La SafetyOne, siguranța angajaților este mereu în prim-plan. Ne străduim să oferim soluții complete și personalizate pentru fiecare client, asigurându-ne că fiecare produs achiziționat îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Echipa noastră este mereu disponibilă pentru a oferi consultanță și asistență în alegerea celor mai potrivite echipamente pentru nevoile dvs.

Soluții pentru fiecare profesionist

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor echipamente de protecție pentru a preveni accidente mecanice, expunerea la substanțe periculoase sau pentru a îndeplini cerințele de siguranță pentru lucrul la înălțime, suntem siguri că la SafetyOne veți găsi întotdeauna soluții adecvate pentru fiecare job. Ne asigurăm că fiecare angajat este echipat corespunzator pentru a face față riscurilor specifice industriei în care activează.

Achiziții echipamente de lucru prin unitate protejata

Dacă aveți peste 50 de angajați și nu îndepliniți cerința legală privind angajații persoane cu dizabilități, sunteți obligat la plata taxei lunare pentru persoane cu dizabilități. Achiziționând echipamente de protecție de la SafetyOne prin intermediul unității protejate, aveți posibilitatea de a transforma această taxă într-o oportunitate de investiîie pentru dezvoltarea companiei dvs.!

Achiziționând echipamente de protectie prin unitate protejata, puteți beneficia de o facilitate fiscală semnificativă: reducerea cu 50% a taxei datorate pentru fondul de handicap. Această măsură nu doar că vă oferă avantaje financiare, ci susține și includerea socială a persoanelor cu dizabilități prin creșterea numărului de locuri de muncă disponibile în cadrul acestor unități.

La SafetyOne, suntem mai mult decât furnizori de echipamente de protecție – suntem partenerii dvs. în asigurarea siguranței la locul de muncă! Alegeți SafetyOne pentru a vă proteja echipa și mediul de lucru într-un mod eficient și responsabil.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.