„Spitalul anului” în România

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara a fost declarat „Spitalul anului” în România, premiu acordat de un juriu internaţional, format din specialişti din 12 ţări, în cadrul „Romanian Healthcare Awards”, „prima şi cea mai amplă competiţie dedicată medicilor, echipelor medicale şi spitalelor din ţară”, a anunţat, sâmbătă, managerul spitalului, Raul Pătraşcu, într-o postare pe Facebook.

Conform managerului, cei aproape 30 de membri ai juriului au confirmat că la Spitalul Judeţean Timişoara, finalist într-o luptă strânsă alături de unităţi sanitare cu nume mari din Bucureşti, Cluj şi Iaşi, inovaţia şi excelenţa în domeniul sănătăţii sunt priorităţile pe care instituţia se bazează pentru a aduce sănătate ca în Occident, la noi acasă.

„Un premiu care mă onorează şi pe care îl dedic, în totalitate, echipei Spitalului Judeţean Timişoara, fără de care nu am fi răzbit în faţa celui mai mare inamic din ultimul secol, SARS-CoV-2, fără de care nu am fi reuşit să transpunem idei de pe hârtie în practică şi fără de care nu am fi putut îndrăzni să credem că se poate. Pentru a lupta trebuie să îndrăzneşti, să crezi, să ai curaj şi chiar să rişti, dar atunci când ştii că te poţi baza pe întreaga echipă, poţi spune că lupta e ca şi câştigată. Am preluat acest mandat cu un val de scepticism venit din exterior (fiind privit – n.r.) ca un tânăr fără destulă experienţă în domeniu, poate cu o viziune, dar nu foarte clară, poate o greşeală. Dar am dovedit că se poate face performanţă, am demonstrat că putem să facem un proiect unic în ţară în valoare de 52 milioane de euro, atât de necesar pentru pacienţii din vestul ţării, proiect care ne-a clasat pe primul loc în faţa a sute de spitale româneşti”, afirmă Raul Pătraşcu.

Potrivit  sursei citate, în campusul spitalului se va construi, pentru început, o clădire modernă cu unitate de primiri urgenţe, terapie intensivă, săli de operaţie şi centru de mari arşi, toate la cele mai înalte standarde.

Spitalul Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara este SPITALUL ANULUI în România! Un premiu acordat de un…

Publicată de Raul Patrascu pe Sâmbătă, 26 septembrie 2020

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Terminati bai cu prostiile.
    Cel mai tare e ala din sectorul 1 facut de Firea.
    L-am vazut la televizor de atatea ori ca mai ca-mi venea sa ma imbolnavesc.

  2. Manipulare ordinara a aripii LGBT a USR in avanpremiera alegerii Primarului Generala al Capitalei. E posibil sa fie un spital de exceptie si acesta din Timisoara dar va asigur ca cel putin 10 spitale publice din Bucuresti sunt la nivel mondial din toate punctele de vedere. Duceti-va sa vedeti „Matei Bals”, „Coltea” „Filantropia”, „Floreasca” Spitalul Universitar de Urgenta si cate si mai cate. In guvernarile social democrate din ultimii ani in Romania sau facut eforturi uriase in domeniul medical ajungand sa fim intre primele trei tari din lume ca dotare tehnica si aparatura medicala de ultima generatie. Mai apoi, nu ne mai pleaca medicii ?! Oare de ce…?! De ce il tineti pe Dragnea in puscarie, canaliilor ticaloase si mirsave…?!

  3. Sigur “specialiștii” din cele 12 țări sunt tot cei care au scos-o câștigătoare pe doamna Kövesi!
    “Pentru a lupta trebuie să îndrăzneşti, să crezi, să ai curaj şi chiar să rişti, dar atunci când ştii că te poţi baza pe întreaga echipă, poţi spune că lupta e ca şi câştigată. Am preluat acest mandat cu un val de scepticism venit din exterior (fiind privit – n.r.) ca un tânăr fără destulă experienţă în domeniu, poate cu o viziune, dar nu foarte clară, poate o greşeală. Dar am dovedit că se poate…” De unde același text “noua limbă de lemn” gol și grețos? P.S. Campus au parcă univeritățile, spitalul are curte. Spitalul Județean Timișoara nu prea are curte.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.