Spoiala Podului Constanța (FOTO)

Noi imagini cu stâlpii de susţinere ai Podului Constanţa, aflat pe Calea Griviţei din Capitală. Imaginile cu stâlpi acoperiţi cu ipsos au fost făcute publice de USR. Formațiunea acuză autoritățile de „spoiala unor probleme grave”.

„Podul Constanța, de la NEPĂSARE la PREMEDITARE. Aceste poze sunt făcute astăzi. Au mascat problemele structurale cu ipsos! (LE: adeziv de exterior) Specialiștii pe care i-am consultat ne confirmă că această lucrare are valoare structurală ZERO. Săptămâna trecută autoritățile responsabile au anunțat că se vor realiza lucrări de reparații și am crezut că se va întâmpla în sfârșit ceva normal. Însă astăzi suntem martorii unui act de politiciansim pur: spoiala (în adevăratul sens) unor probleme grave ca urmare a presiunii publice. Lucrurile nu pot rămâne așa. Vom continua prin toate mijloacele legale pe care le avem la dispoziție să solicităm autorităților, care astăzi s-au dovedit iresponsabile, să facă totuși un act responsabil și să înceapă urgent lucrările de reabilitare care se impun!

Cerem din nou publicarea imediată a expertizei tehnice din februarie!”, a scris USR Sector 1 pe pagina sa de Facebook.

Situaţia podului a fost amplu dezbătută în ultimele zile, după publicarea unor fotografii care arată un nivel avansat de degradare al acestuia.

CFR SA a anunţat săptămâna trecută că va desfăşura în luna mai 2018 lucrări de intervenţie în zona Podului Constanţa, din Bucureşti, în baza avizului emis de Primăria Municipiului Bucureşti, la solicitarea Regionalei CF Bucureşti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

8 Comentarii

  1. Lucrarea arata de parca ar fi fost spoita de doi betivi din aia de le dai 100 de lei si „te rezolva ei”. Daca le dai si o bere, iti spun „Bogdaproste!”. Bine ca nu au facut cu rigips si n-au lipit cu spuma. Dar nu conteaza asta prea mult. Importante sunt sarbatorile, chermezele si voia buna!

    • Stai sa vezi, ca vin viitoarele alegeri si parca vad ca pe toti stilpii aia beliti or sa apara, ca verzeala zidurilor, din nou poze electorale cu toti cretinii si borfasii neamului !

    • Dupa ’89 s-au sters lozincile sociliste pe marile intreprinderi. Pe cele care au mai ramas in picioare dupa implozie din CEUSESCU SI POPORUL a mai ramas SI POPORUL! Adicatelea ca la rommani, nici cal nici magar!

    • ma scuzi ca te deranjez timule, la ora asta ,dar pen’ca ceilalti tot n-au nicio treaba nici acum nici cand au fost la guvernarea , ori prin pietze si oboare( ma refer desigur la PPDL si USR) de ce nu-i incurajezi pe autistii vostri sa faca ceva util? macar un plan de actiune? nu -i duce capu’? pentru informarea voastra podul este al CFR-ului. deci daca nu este la PMGB nu mai are aceeasi importanta, da?

  2. Ma mir ca nu au taiat si „sutit ” smecherii armatura pana in prezent. Dar mai e timp

  3. Cred ca pina si podul lui Apolodor din Damasc, de la Turnu Severin, arata mai bine ! … Probabil ca cei care trec zilnic pe el sau pe sub el isi fac frenetic rugaciuni, asta dupa ce acasa si-au reactualizat testamentul !

  4. Oribil! Cei care au carpit stalpii in halul asta ar trebui arestati! Cum e posibil sa prezinte o asemenea caricatura de consolidare ca fiind o solutie provizorie? Chiar nu mai exista profesionisti in Ministerul Transpoturilor?! Parchetul General ar trebui sa se sesizeze din oficiu si sa deschida o ancheta. Sau se asteapta prabusirea podului?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.