Steaua, în sferturile Cupei Ligii-Adeplast

Steaua s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast, după ce a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (1-1), pe Rapid, în optimile competiţiei.

Pentru steliști a înscris Keşeru ‘8, ’49 (penalti), iar pentru Rapid a înscris Selagea ’24.

Antrenorul brazilian Ze Maria a asistat la partida Rapid-Steaua alături de Angelo Massone, iar Renzo Rossi a declarat că fostul jucător al echipei Inter Milano va prelua conducerea tehnică a grupării giuleştene în cazul în care investitorul italian va deveni noul patron.

„Domnul Massone a vorbit cu Ze Maria, iar acesta a acceptat să vină la acest meci, să vadă echipa. În cazul în care domnul Massone devine proprietarul clubului, Ze Maria va fi antrenorul echipei”, a declarat Renzo Rossi, conform Mediafax.

Tot sâmbătă seară, Oţelul Galaţi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast, după ce a învins în optimi, pe teren propriu, cu 3-2, pe Ceahlăul Piatra Neamţ.

Oțelul s-a calificat după loviturile de departajare.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.