Tăriceanu: Ar trebui să ne aliniem strict la practica țărilor occidentale

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, marți, că în privința abuzului în serviciu România ar trebui să se alinieze „strict la practica țărilor occidentale”, menționând că nu trebuie nici să avem „o legislație mai laxă” în această privință, dar nici să „supralegiferăm”, conform AGERPRES.

„Nu trebuie nici să supralegiferăm, nici să avem o legislație mai laxă în această privință”, a spus Tăriceanu la Palatul Parlamentului.Integral pe AGERPRES

Sursa: AGERPRES

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.