Tecău și Roger, în finala turneului de la Washington

Perechea formată din Horia Tecău și Jean-Julien Roger (România/ Olanda) s-a calificat în finala turneului de la Washington.

Românul și olandezul au acces în finală după ce au învins cu 6-4, 6-2 cuplul Jonathan Erlich/ Rajeev Ram (Israel/SUA). Este a șasea finală din acest sezon pentru cei doi, bilanțul de până acum fiind de patru succese și o înfrângere.

În finala turneului de la Washington, cei doi vor întâlni perechea formată din Sam Groth/ Leander Paes (Australia/ India).

Calificarea în finala acestui turneu este recompensată cu un cec în valoare totală de 42.180 de dolari şi 300 de puncte ATP.

Tecău are 20 de turnee ATP câștigate la dublu, în timp ce 14 finale le-a pierdut.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.