Tecău și Rojer, în optimile turneului de la Toronto

Perechea alcătuită din Horia Tecău și Jean-Julien Rojer (România/Olanda) s-a calificat în optimile probei de dublu ale turneului ATP World Tour Masters 1000 de la Toronto, Rogers Cup.

Românul și olandezul au învins, marți, cu scorul 6-4, 6-4, cuplul Feliciano Lopez (Spania)/Jurgen Melzer (Austria).

Tecău și Rojer au înregistrat astfel a doua victorie în fața perechii Lopez/Melzer, după succesul de la Wimbledon, în acest an, cu 7-6 (3), 6-3, 7-6 (8), în turul secund.

În optimi românul și olandezul vor juca cu cuplul francez Michael Llodra/Nicolas Mahut, cap de serie nr. 8.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat weekend-ul trecut finala de dublu a turneului de la Washington.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.