Tecău şi Rojer, învingători în finala turneului de la Washington

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer (România/Olanda) și-au trecut încă un trofeu în palmares. Cei doi au câştigat, duminică, proba de dublu a turneului de la Washington.

Românul și olandezul au învins în finală, cu scorul de 7-5, 6-4, perechea Sam Groth/Leander Paes (Australia/India).

Tecău și Rojer au avut nevoie de o oră şi 19 minute pentru a-și adjudeca victoria.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au obţinut pentru această performanţă 93.460 de dolari şi 500 de puncte ATP.

Românul și olandezul și-au trecut în palmares al cincilea lor titlu împreună, toate anul acesta.

Au câștigat la Zagreb, Casablanca, București și s-Hertogenbosch. Singura finală pierdută a fost cea de la Rotterdam.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.