Telefoanele mobile, interzise sportivilor la Campionatele Europene de gimnastică

Federaţia europeană de gimnastică (UEG) a decis într-o şedinţă a Comitetului Executiv ca, începând cu anul 2012, la toate Campionatele Europene să fie interzisă folosirea telefoanelor mobile de către sportivi, antrenori, oficiali şi arbitri.

UEG a anunţat măsuri foarte drastice pentru cei care nu vor respecta noile reglementări. Astfel, orice persoană care va folosi telefonul mobil sau alt tip de comunicare electronică va fi exclusă din competiţie.

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că i se pare exagerată decizia forului european.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.