Tenis: Alexandra Dulgheru a câştigat turneul ITF de la Antalya

Jucătoarea româncă de tenis Alexandra Dulgheru a câştigat turneul ITF de la Antalya (Turcia), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, după ce a dispus în finală de unguroaica Reka-Luca Jani (N. 5), cu 6-2, 6-2, relatează Agerpres.

În semifinale, Dulgheru, a doua favorită a competiţiei, trecuse de italianca Gaia Sanesi, cu 6-4, 6-0.

Pentru Alexandra este primul titlu obţinut după aproape un an de zile, precedentul turneu câştigat fiind în februarie 2012, la cali (100.000 dolari).

Alexandra Dulgheru (23 ani) se află în prezent pe locul 271 în clasamentul WTA, după ce a ratat aproape întreg sezonul trecut din cauza unei accidentări. Cea mai bună clasare a sa în ierarhia WTA a fost locul 26, în iunie 2011.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.