Tenis: Crivoi a câștigat turneul ITF de la Cluj-Napoca

Tenismanul Victor Crivoi a câștigat turneul ITF de la Cluj-Napoca, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari. Românul l-a învins sâmbătă în finală pe germanul Peter Torebko, în trei seturi, 6-7 (5), 6-3, 6-4.

Crivoi a obținut anul acesta cinci titluri futures, în SUA, Iran (2), la Sibiu și Cluj-Napoca.

Românul ocupă în prezent locul 288 în clasamentul ATP.

Finala de dublu a fost câștigată de perechea Ilie-Aurelian Giurgiu/Mircea-Alexandru Jecan, care a învins cu 7-5, 3-6, 10-7 cuplul Patrick Grigoriu/Costin Pavăl.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.