Tenis de masă: România, învinsă de Germania, în preliminariile CE 2013, la feminin

Selecţionata feminină de tenis de masă a României a fost învinsă de Germania cu scorul de 3-2, marţi seara, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, într-un meci din Grupa B a preliminariilor Campionatului European 2013, relatează Agerpres.

În clasament, Germania ocupă primul loc, cu 10 puncte, urmată de Rusia, 7 p, România, 6 p, Cehia, 6 p, Spania, 3 p, Anglia, 3 p (ultimele două cu un joc mai puţin).

În următorul meci, România va întâlni Spania în deplasare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.