Tenis: Mergea, în finala de dublu a turneului de la Hamburg

Perechea formată din românul Florin Mergea și croatul Marin Draganja s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Hamburg, sâmbătă, după ce a învins cu 6-1, 6-3 cuplul Jamie Murray (Marea Britanie)/John Peers (Australia), cap de serie nr. 4.

Mergea și Draganja vor juca finala cu principalii favoriți, Alexander Peya (Austria)/Bruno Soares (Brazilia).

Românul este la a treia finală ATP din carieră, câștigând două titluri la dublu, anul trecut la Viena, alături de cehul Lukas Rosol, și anul acesta la Vina del Mar (Chile), alături de austriacul Oliver Marach.

Încă un succes pentru un român

Tot în acest weekend, perechea Marius Copil/Serghei Stahovski (România/Ucraina) s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Binghamton (SUA).

Cei doi au învins în semifinale, cu scorul de 6-4, 7-5, cuplul american Jarmere Jenkins/Rhyne Williams, cap de serie numărul 5.

În finală, Marius Copil şi Serghei Stahovski vor întâlni, duminică, perechea britanică Daniel Cox/Daniel Smethurst.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.