Tenis: Rafael Nadal, învins în ambele finale ale turneului din Chile

Rafael Nadal a pierdut în ambele finale ale turneului de tenis de la Vina del Mar (Chile), dotat cu premii în valoare de 410.200 dolari, competiţie în cursul căreia jucătorul spaniol a revenit pe teren după şapte luni de absenţă din cauza unei accidentări, relatează Agerpres.

Duminică, în ultimul act al probei de simplu, Nadal a fost întrecut de argentinianul Horacio Zeballos, cu 7-6, 6-7, 4-6.

Înaintea turneului chilian, Nadal nu mai jucase în circuitul ATP de la înfrângerea, surprinzătoare, suferită la Wimbledon pe 28 iunie 2012, în urma căreia şi-a luat o lungă pauză din activitate pentru a-şi trata o accidentare la genunchiul stâng.

Zeballos, nr. 73 mondial, este doar al treilea jucător, după elveţianul Roger Federer şi sârbul Novak Djokovic, care l-a învins pe Nadal în finala unui turneu pe zgură.

În finala întrecerii de dublu, perechea italiană Paolo Lorenzi/Potito Starace a dispus cu 6-2, 6-4 de cuplul argentiniano-spaniol Juan Monaco/Rafal Nadal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.