Toni Greblă, acuzat că a greblat aproape 2 milioane lei către Antena 3, România TV şi Realitatea Plus

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care a pierdut alegerile,  anuntă că depune o nouă plângere penală pe numele sefului AEP, Toni Greblă, pe care îl acuză că a alocat nelegal aproximativ 2 milioane de lei către Antena 3, România TV şi Realitatea Plus.

„Am analizat ce face Toni Greblă cu bugetul AEP de când a devenit șef. Fiți atenți aici: Șeful AEP, Toni Greblă, a spart aproape 2 milioane lei la posturile de știri ale lui Sebastian Ghiță, Dan Voiculescu și Maricel Păcuraru. Adică fix la posturile tv care în campania electorală au promovat 24/7 toate mesajele din punctajele PSD-PNL. Aceleași televiziuni care l-au protejat mediatic pe Toni Greblă atunci când au ieșit la iveală detalii despre proasta organizare din secțiile de votare, schimbarea șefilor secțiilor de votare și după ce au fost raportate sute de fraude electorale care au avut loc pe 9 iunie.
S-a ales să se dea bani grei, deși la televiziuni și radio difuzarea unor astfel de campanii de inters public, non-comerciale, este gratuită, conform Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). Firma care câștigat licitația ca lider al unei asocieri, Complete Media Grup, a încheiat în ultimii cinci ani contracte publice de aproape 8,5 milioane de euro.
Îl anunț public pe Toni Greblă că depun o nouă plângere penală împotriva lui pentru modul în care a ales să arunce cu banii publici la televiziunile de casă ale PSD-PNL și solicit Curții de Conturi (chiar dacă este condusă de facto de PSD) să facă un audit la Autoritatea Electorală Permanentă pentru a verifica modul în care au fost cheltuite fondurile europene.
Tot la AEP am constatat că echipamentele IT sunt achiziționate de la o firmă care are legături puternice cu fugarul Sebastian Ghiță. Asta face Toni Greblă de când a ajuns șef pentru alegerile din România: fraudează alegerile la ordinul lui Marcel Ciolacu și plătește cu bani publici TV-unile de casă”, a scris Armand pe pagina sa de Facebook.
Replica AEP – S-au dat bani, dar nu cu mâna lui Greblă

Autoritatea Electorală Permanentă a transmis,joi, o reacţie la acuzaţiile aduse de Clotilde Armand, privind campania media derulată de instituţie, spunand că proiectul a fost demarat în anul 2022, sub îndrumarea conducerii AEP de la momentul respectiv, iar actualul preşedinte al Autorităţii, Toni Greblă, nefiind implicat în lansarea şi începerea implementării activităţilor proiectului potrivit cererii de finanţare. (detalii AICI)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

17 Comentarii

 1. Pai la asta se pricepe..
  !!!
  Parca a fost condamnat ca a luat șpagă niște capre de la un interlop …
  🤦🏻‍♀️😂😂😂
  Acum e „șeful la alegeri”….🤦🏻‍♀️
  România…plai cu boi!!!

 2. Traiasca AEP , un loc unde se munceste pe ruptelea , zi de zi si ceas de ceas!(sic!)

 3. O jenanta totala. Pana când înainte suportam toate tâmpeniile ?

 4. Au fost viciate alegerile din România sau nu?
  Dacă da, în ce proporție?
  Tema vicierii alegerilor din România ar trebui să fie una fierbinte pentru mass-media unei societăți care se autodeclara ca fiind democrație.
  Într-o societate cât de cât normală, necontrolată de “grupuri de interese” – mai nou, asta este denumire generică data bandelor de borfași aflați la butoane – acuzațiile care au apărut imediat după procesul electoral – indiferent de antipatii/simpatii – ar trebui să declanșeze un val de investigații, cel puțin, jurnalistice.
  Jurnaliștii de investigații ar trebui să “zbârnâie” zilele astea încercând să clarifice situația, nu să pună batista pe țambal!

 5. 2 milioane? un nimic… din cate imi aduc aminte doar pentru SRI-stul sub acoperire Radu Tudor s-au basculat 2 milioane sa vaccineze turma de oi din rromania in Covid, nu mai vorbim de restul de „caini de paza ai democratiei”, deveniti peste noapte „potaile Pfizer” si potai au ramas de atunci

 6. Tony Grebla a facut Publicitate pentru AEP, pentru Democratie. In special pe You Tube…A avut grija sa nu va fure cineva voturile…Nimic nu merge fara Reclama. Cine nu baga bani in Reclama este depasit…In plus, ati dormit linistiti cu ajutorul lui Grebla.

 7. Am ajuns la vorba: „E mai putin periculos sa zgandari un leu, decat sa dispretuiesti o femeie” !

 8. a ajuns la varf. Nema justitie, politie, presa.
  Dormiti linistiti FNI(SRI) vegheaza pentru tine.
  In patru ani vom fi tandari.

 9. O,O,O ÎNGER AL CINSTEI, AL PURITĂȚII ȘI NEVINOVĂȚIEI/CUM DE AI TĂCUT -PÂNĂ CE-A- PIERDUT/ CINE-MBLA PRIN SACI ÎN MIEZ DE NOAPTE? ȘI-I CĂRA LA NUMĂRĂRI CIUDATE-N MIEZ DE NOAPTE ? EȘTI RIDICOLĂ PERDANTĂ-TE AGĂȚI DE OAMENI ! DE CE NU AI SPUS-O PÂNĂ-N IUNIE 10 -HAI NE LASĂ-N PACE-

 10. Și după terminarea alegerilor, AEP-ul își face reclama la Tv.E prima data de-a lungul timpului când această instituție aruncă banii, facandu-si reclama. Oare noi nu putem ști care e fisa postului pt. Toni Greblă? Tot timpul ne spune că nu el răspunde, Ba de una ba de altă. Doarme !!

 11. Am votat USR (dreapta unitata)dar jur că este ultima dată când votez :deși nu am cu cine,in PSD -pnl nu mă regăsesc,de AUR să nu aud,deci tot USR este singura alternativa,dar scandalul făcut de Clotilde, m-a dezamăgit.

 12. Am vazut comentariile clotildei si cere explicatii cu privire la cheluiala banilor publici de catre AEP dar vreau intai sa aflu cati bani a luat firma EGIS unde clotilda a fost director de la statul Roman si pt ce??? Daca stie cineva sa mi spuna si mie

 13. Acum se explică de ce i-au optimizat dosarul cozii de greblă. Cozi de topor aveau fără număr, dar pentru o muncă atât de abjectă precum subminarea democrației prin fraudarea alegerilor aveau nevoie de cea mai josnică slugă. Când l-a scăpat de bulău Mafia P$D-PeNaLe-SECU i-a pus în vedere foarte clar:

  „- Vezi că noi am fost finuți cu tine. Să nu cumva să îți uiți prietenii care te-au ajutat la greu!”

 14. Si la Jiji 24,nu ? Cum ?! Aia iau doar de la Partidul National al Lingailor ? Hai,ca m-am linistit.Nu,dar ma luase cu naduf.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.