Toți câștigătorii Turneului de tenis de la Washington

Rusoaica Svetlana Kuzneţova (foto), cap de serie numărul 6, a câştigat, duminică, turneul de la Washington.

Jucătoarea rusă a învins-o în finală, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe japoneza Kurumi Nara, numărul 33 în topul mondial.

Proba de dublu la feminin de la Washington a fost câştigată de perechea Shuko Aoyama/Gabriela Dabrowski (Japonia/Canada), cap de serie numărul 2, care a învins, în finală, cu scorul de 6-1, 6-2, de cuplul japonez Hiroko Kuwata/Kurumi Nara.

Tot duminică canadianul Milos Raonici, cap de serie numărul 2, a câştigat turneul de la Washington la simplu.

Raonici, locul 7 ATP, l-a învins, în finală, cu scorul de 6-1, 6-4, pe compatriotul său Vasek Pospisil, poziţia 36 în ierarhia mondială.

Proba de dublu de la Washington a fost câştigată duminică de perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), care a învins, în finală, cu scorul de 7-5, 6-4, de cuplul Sam Groth/Leander Paes (Australia/India).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.