Tradiţii și scrumbii, în parc, în București

O gamă variată de delicatese pescăreşti vor putea fi găsite în Parcul Izvor din Capitală, de vineri până duminică, în cadrul evenimentului Tradiţii de Florii cu Scrumbii.

Potrivit unui comunicat transmis joi AGERPRES, vizitatorii sunt aşteptaţi cu o gamă variată de delicatese pescăreşti pentru a sărbători Floriile.

„De la icre de crap şi borş de peşte până la scrumbii afumate, păstrăv şi fructe de mare, meniul va îmbina tradiţia cu inovaţia pentru a crea un adevărat festin”, precizează sursa citată.

Pe lângă varietatea de peşte proaspăt, afumat şi marinat, organizatorii precizează că peştele va putea fi găsit gătit atât la grătar cât şi pe plită, în saramură, în plăcinte, crochete, mici, chifteluţe şi sărmăluţe în foi de viţă.

„Vedeta zilei de Florii este scrumbia, trufandaua sezonului, pe care o puteţi savura sub toate formele: pe grătar, pe plită, în saramură, afumată sau marinată. În plus, oferta noastră include şi saramura de crap, storceagul pescăresc, păstrăv şi crap la proţap, vinegretă din păstrăv, mititei şi chifteluţe din peşte, sărmăluţele pescăreşti, plăcinte cu peşte, crochete şi chifteluţe de hamsii şi scoici, creveţi şi calamari”, se arată în comunicat.

Pe lângă preparatele din peşte, bucureştenii vor avea parte şi de muzică şi distracţie pentru întreaga familie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. uhaaaaaa ce miroase prin ecran a mercur, arsenic si alte minuni ..
    sa verificati cati morti /zi sunt!
    pota mare!.. ultima masa 😀

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.