Tragedie de Crăciun. A murit după ce s-a aruncat de la geam, din spital

O persoană a decedat, luni, în prima zi de Crăciun, după ce s-ar fi aruncat de la etajul al doilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

„La data de 25 decembrie, în jurul orei 11,30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la geamul unei unităţi medicale situate în municipiu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 53 de ani ar fi recurs la acest gest, de la cel de-al doilea etaj al unei unităţi medicale, constatându-se decesul acestuia”, precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

 1. A murit după ce s-a aruncat de la geam ….. tragedie de Crăciun? – O BANALITATE!
  Tragedie ar fi fost dac-ar fi picat în capul cuiva. Să moară ăla şi să trăiască el! – ASTA DA TRAGEDIE!

 2. Semnale gsm, unde electromagnetice care fac din corpul uman o friptura la cuptorul cu microunde. Antene uriase pe cladirile mari din orase. Dar psssst! batista pe tambal, schimbati repede subiectul….

 3. trattament greshit,
  tratament invers.

  -s-a dus unu la „dezalcoolizare”, voluntar in experiment:
  in prima noapte si-a curatzat 7 tovarashi….

 4. Studentul din Praga care a omorat oameni la Universitate spunea in ultimele postari de pe retelele de socializare ca nu mai suporta
  zgomotele pe care le aude in urechi. Cei mai sensibili dintre noi aud semnalele produse de aceste antene si unii nu pot suporta la nesfarsit aceasta tortura. Si atunci cand se intampla aceste tragedii, nimeni nu vorbeste despre unele dintre adevaratele lor cauze. Astazi e mult mai convenabil sa fii ignorant sau sa faci pe prostul.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.