Trecut pătat. Șeful Gărzii de Mediu Tulcea, prins în flagrant de DNA

Șeful Gărzii de Mediu Tulcea a fost reținut. Dorin Meran a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 25.000 de lei de la un om de afaceri tocmai pentru a-i da o amendă mai mică.

Ajuns în această funcție cu sprijinul PNL Galați, Meran nu are experiență în domeniu și a fost condamnat în trecut pentru fraudă cu fonduri europene, informează  Viața Liberă.

În 2008, Meran a fost trimis în judecată tot de DNA pentru deturnare de fonduri europene. În 2012, Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat la un an și două luni de închisoare cu suspendare condiţionată.

Dorin Meran a trecut prin 7 partide. A fost numit șef la Garda de Mediu Tulcea pe filieră politică,  în aprilie 2023.  La momentul respectiv, șeful Gărzii Naționale de Mediu era PNL-istul Aurelian Păduraru, venit și el din Galați și tot cu zero experiență în domeniu. Cel care l-a propulsat pe Meran în funcția de șef a fost preşedintele PNL Tulcea, Ştefan Ilie.

Dorin Meran a fost membru în șapte partide: PSM, PSD, PD-L, PIN, PNŢCD, PRM şi Forţa Naţională.

Cât despre Aurelian Păduraru, el a intrat în atenția publică după ce USR a publicat un clip cu el în timp ce recunoaște că n-are nicio legătură cu domeniul, dar îndeplinește „toate celelalte condiții”. Adică are spate politic.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Golanii și derbedeii din funcții publice cu sprijinul partidelor.
    A trecut pe la toate partidele , apoi te oftigi că lumea nu-i mai vrea mereu și mereu pe corupții ăștia și e hauristă

  2. Daca prostituata asta traseista avea inspiratia sa-si schimbe numele din Meran in Merany, sa zicem, ar fi putut „bifa” si UDMR-ul pe lista bordelurilor prin care a trecut !

  3. TOATE GARZILE DIN ROMANIA AU FOST INFIINTATE PENTRU A COLECTA SPAGILE DE LA INFRACTORI ……SI DE LA BURGHEZIA COMUNISTA.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.