Trei oameni, uciși

Update Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a murit, miercuri seara, după ce un copac a căzut peste el în urma furtunii din Capitală.
Tragedia s-a produs pe Șoseaua Viilor. Bărbatul a murit în urma unei lovituri foarte puternice la nivelul capului. Copacul se afla în curtea unui imobil aparținând societății Kandia Dulce SA, potrivit Primăriei Capitalei.

„Toți copacii, precum și cel care a căzut în această seară, și, din nefericire, a omorât un om, Dumnezeu să-l odihnească, care sunt pe spațiul privat, sunt în responsabilitatea respectivilor proprietari de imobile și de curți. Copacii din parcuri și de pe aliniamentele stradale sunt în administrarea ADP-urilor de sectoare care ani de zile au fost ținuți cu avize de toaletare sau defrișare în caz de regres și de declin (…) pentru că unor funcționari, în anii trecuți, le era frică să dea acele avize pentru că săreau toate ONG-urile din București și creau atmosferă și făceau mitinguri și proteste”, a spus primarul general Gabriela Firea, la Antena 3.

Două persoane au murit miercuri, și în judeţul Vaslui, după ce au fost lovite de fulgere. Potrivit ISU Vaslui, este vorba de doi bărbaţi, care se aflau pe câmp.

Una dintre victime este un bărbat de 64 de ani, care lucra în vie şi nu de o femeie, cum s-a transmis iniţial.

Tot miercuri, a fost declarat decesul unui cioban, în vârstă de 49 de ani, din Puieşti, care a fost lovit de fulger în timp ce se afla pe câmp.

Despre (I.R.) Articolele 1007
Author

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*