Udrea: Ministerul pentru fonduri europene, condus de o persoană cu o imagine bună la Bruxelles

Ministerul care va gestiona fondurile europene va fi înfiinţat în această toamnă, iar la conducerea lui va fi o persoană cu o imagine bună la Bruxelles, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turimului, Elena Udrea.

Udrea a evitat să dea un răspuns direct şi a spus că sunt câteva nume despre care se discută.

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a invocat, în luna iulie, două nume de posibili deţinători ai noului minister care se va crea – consilierul prezidenţial Leonard Orban şi şeful DAE, Bogdan Mănoiu, informează realitatea.net.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.