Un cititor zice: Lasă că luăm și noi gaz de la unguri

Marius Pavel comentează articolul:

Orban negociază direct cu Putin problema livrărilor de gaz

Lasă că luăm și noi gaz de la unguri după, dar de 5-10 ori mai scump, că de, avem mândria noastră, mă rog a primului schior al țării, noi nu stăm de vorbă cu rușii! Noi așteptăm soldați străini să apărăm lumea, avem preocupări mărețe! Copiii se nasc în frig, bolnavii îngheață în spitale, pensionarii n-au cu ce plăti facturile, dar noi vrem corvete și cumpărăm sicrie zburătoare ,cică apărăm securitatea mondială! Mai penibil de atât se poate? Rău am ajuns!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 20
Author

16 Comentarii

 1. Mda bre ciumete, Poate o să ai gaz, dar numai cu condiția să tragi inapoi granița pe Carpați, acolo unde a mai fost peste un mileniu..

 2. Si care-i problema?…vorba lui fane cel mare…moldova nu e a mea si nici a voastră ,ci a urmașilor voștri!!.
  Amin!!..din sondajele făcute de basarabeni, mai mult de jumătate vor să se unească cu moldova de peste prut !!..cu capitala la iași!!..asa ca rumania va mai fi doar cea din jurul bucurestiului, sectorul agricol ilfov…

 3. Pe 6 ianuarie 2018 s-a nascut marele patriot Nicolae Ceausescu !Asta trebuie sa va preocupe,pe gazetarii care mai au constiinta , nu afacerile cu gaze naturale si neroziile hunilor nomazi in Europa!Locul lor e binestabilit in Altai!S-au intors ei la caminul National evreii dupa 2000 de ani de pribegit prin lume,si nu se intorc o mana de avari,baschiri,neneti si altre triburi nimerite din greseala in Europa in Asia?! Nu prea cred!Pupici!

 4. Sau, mai bine, dincolo de Alpi, si pe toată lungimea Dunarii, acolo unde a fost granita noastra de peste 5 milenii.

 5. Marele bozgor, parca Orban a recunoscut granita actuala, cand se gandea sa construieasca un gard anti migranti. Vrabia malai viseaza si bozgorii Ungaria mare. Care mileniu, Ungaria a existat 500 de ani, pana la infringere de la Mohaci, devenind pasalac turcesc, apoi pana in 1918 Ungaria nu a existat ca stat de sine statator.

 6. Vise, taica, vise … vezi sa nu se transforme, pentru matale, in cosmaruri ! Pentru ca, daca „tragem granita pe Carpati”, si facem asta mult mai spre nord si ceva si spre vest, s-ar putea sa fi obligat sa faci un curs accelerat de limba romana (pe care totusi o vorbesti destul de bine, ti-am mai spus, probabil ca esti vreo „conserva” de-a lui Magureanu/Asztalos) si de istoria Romaniei …

 7. Nu-i de ras.
  Asa cum luam aluat ptr paine, malai si faina de la unguri, tot asa vom ajunge sa luam si gazele din Marea Neagra tot de la ei.

 8. Bucurestiul si sectorul agricol Ilfov bat la PIB tot ardialul inapoiat si fudul (istorie de iobagi), asa ca ia nota fraiere ca vei manca paine din pamant cu buruieni. Si vei fi si sub cizma hungureasca, urat de toti romanii ca ingrat si tradator.

 9. @ Mare scUrs tot Editat ? A ta granita e prin muntii Altai de ce nu mergi acolo , „bre ciumete „?Ca nu te-a invitat nimeni prin zona „ieuropeanule „.Sau ai avut prea multe gaze si ai flatulat in birlog si nu te simti bine ? Scoate-ti bostanul ce-ti tine loc de capatina si aeriseste-l . Apoi la loc ca-i iarna si hiberneaza visind o Ungarie cit tot globul.Visele nu costa nimic .Si nu mai baga batul prin gard ca s-ar putea sa realizezi ca are 2 capete si n-ai vrea ca acel capat ce-l tii in mina se intoarce impotriva-ti .

 10. @ Anghelina boii – vezi ca ceasca ,dupa tine ,tinde la vreo anisori 4… Sau nu ti-s toti boii acasa ? Sau dragostea pirdalnica ti-a luat mintile ?

 11. Despre bicisnici cu ifose, chiar nu trebuie comentat. Ce mi-i suplinitorul scrasnit (fara alt viitor decat de guzan besmeticit) ce mi-i instigatorul cu nume de mamifer mandru carpatin – ce ironie (ce ca orice alt pitigoi viseaza la malai moca).

 12. @ „Anghelina Boli”, 31 ianuarie 2022 la 18:59 (& „doru popescu”, olueiz)
  Draghe, deși știm toți că ești unu’ valah cu ‘lă, cu mai multe nume pe forum, și fără prea multă minte, totuși îți punem aici o dedicație în ton cu pseudonimu’ ce-l folosești cel mai des:
  https://www.youtube.com/watch?v=h0Qnfk6JKVM
  …și cu ceea ce ne oferi zilnic („Pupici!”) iar noi acceptăm, că de-aia suntem huni nomazi fără Patrie și bărbați vînoși… Uite, ai și o poză cu noi, mișcătoare, ca să-ți amintești de ale noastre ‘le cîte zile-‘i mai avea (de contract de muncă, acolo în subsolu’ dîn „Modrogan”, unde ai fost vecin[ă] cu Lupeasca-Grünberg, aghienta masonă actualmente îngropată la mînăstirea dîn CurTea dă Argeși… HAHAHAHA! noaptea minții, la balkanicii valahi habotnici! trăbă să aduceți lîngă ea șî inima lu’ rejina, dă la Balcik, șî mantou’-‘blănit găurit a’ lu’ kAkademiciana ‘jinieră Ceșkuța, dă la țîntirimu’ „Genç Ağa” a’ Ofițiului Națioanal păntru Circu’ iEroilor…):
  https://www.youtube.com/watch?v=V7v8VWgGvu0

 13. Doamneeee! Ce mecla de (editat)!Vesel si inocent ! Aceasta poza trebuie pastrata la muzeul timpeniei !

 14. Luăm multă Editat de la unguri! Cea mai multă o servește Plăvanul!

 15. Uitati-va la aceasta hahalera cum ne ranjeste in nas de vreo 7 ani.Trait bine,plimbat bine cu BMV -uri ultimul tip,avioane de lux,echipament de ski de lux cica primit cadou dela DGIA din bani ciorditi,” vizite de lucru ” in destinatii exotice cu prima hoata a Tarii dupa el la cumparaturi pe 5 Avenue etc. si etc. pe banii fraierilor sauu a mafiotilor care l-au Cocotat la varful statului mafiot pe care l-a esuat. Razi ba razi,vezi sa nu-ti intre ceva in gura.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.