Un elicopter al Pazei de Coastă din SUA s-a prăbușit

O persoană a murit şi alte trei sunt declarate dispărute după prăbuşirea unui elicopter al Pazei de Coastă americane, în statul Alabama (sud), au anunțat autoritățile miercuri.

Elicopterul s-a prăbuşit în Golful Mexic, marţi seara, în timpul unui exerciţiu.

Salvatorii l-au localizat pe unul dintre ocupanţii elicopterului, l-au scos din apă, însă acesta decedase deja.

La operaţiunea de salvare iau parte mai multe elicoptere, un avion şi câteva ambarcaţiuni.

Paza de Coastă a mai anunțat că a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele incidentului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.