Un fost șef CIA face bani în Ucraina

Fostul secretar de stat american Mike Pompeo se va alătura Consiliului de Administrație al companiei Kyivstar, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din Ucraina, anunță VEON, multinaţionala care deține Kyivstar.Pompeo va deţine funcţia de director independent nonexecutiv, ca partener al firmei de consultanță și investiții Impact Investments. Această companie a fost recent înființată în SUA şi se ocupă de consultanță și investiții strategice și financiare. VEON subliniază că este angajată în reconstrucția Ucrainei, astfel că şi-a asumat că va investi în acest sens 600 de milioane de dolari pe parcursul a trei ani.

Mike Pompeo a fost secretar de stat din 2018 până în 2021, când Donald Trump era președinte al SUA, și director al CIA între 2017-2018.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

7 Comentarii

 1. Pai ce! Numai el! Din Ucraina fac.bani toata familia Bideu + toti aia pe care Trump i-a numit paraziti,stinga radicala,marxisti,etc.adica,componenta statului paralel american,”stat”la „moda” si in Europa si peste tot pe unde vin astia cu „democracy”.

 2. Hm! Hienele adulmecă hoitul! Hai cu „reconstrucția”!.. Dar mai întâi „contraofensiva” că altfel nu știu ce-o să mai rămână din biata Ucraină!

 3. toate resursele ukrainiei sint pe bursa la londra…
  ca sa intelegetzi…modelul e ca cel de la Rosia Montana…
  jucatorii sint aceiasi…
  numai ca aici a iesit cu bubuiala si cu moarte de om
  razboiul e pe resurse si cine face bani cu ele…atit
  restul cu democratzia e poveste pentru idiotzi
  democratie populara la popoarele slave..o au ei pe a lor si ti-au demonstrat-o

 4. Ucraina dacă nu va fi reîntoarsă mamei Rusia va fi subtă până la os de căpușele globaliste.. Nemții în 1943 cărau de acolo cernoziom..De câtă stăruința propagandistică au dat dovadă echipa Nuland pînă a face maidanul..!!Scarbe… Berns acum vine în Ucraina.. Americanii simt ca acolo coace un complot.. Puțin își va lua ceea pentru ce au luptat sute de ani în urmă tarii ruși..

 5. Păi ce, numai Hunter să CONSULTE pe 1 milion de coco la Burisma lu’ Kolomoisky, PATRONUL & REGIZORUL 🥳ului KhaZar de la Kiev ?
  Da’ de Sam Bancherul Prăjit, ăla cu crypto, tot nimic, tot nimic ?
  Sa nu pățească ca (!) Epstein, măRog…😪

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.