Un nou protest al angajaţilor Poştei

Lucrătorii din Compania Naţională Poşta Română (CNPR), afiliaţi la Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România (SLPR), vor protesta joi, între orele 10.30-11.30, în faţa sediului CNPR din Bulevardul Dacia nr. 140, se arată într-un comunicat..

De asemenea, tot joi, în faţa sediului prefecturii fiecărui judeţ va fi organizată o acţiune de protest la care vor participa membrii SLPR din judeţul respectiv. Potrivit estimărilor organizatorilor, la acţiunile de protest vor participa aproximativ 5.000 de membri de sindicat, lucrători ai CN Poşta Română.

Acţiunile revendicative fac parte dintr-un calendar de proteste menit să atragă atenţia opiniei publice şi a factorilor politici decidenţi, cu privire la numeroasele probleme cu care se confruntă CNPR şi angajaţii acestei companii, se arată în comunicatul citat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.