Un nou protest în stradă împotriva lui Băsescu

Zeci de oameni protestează din nou luni seară în Piața Universității afișând pancarte cu mesaje împotriva lui Traian Băsescu și a noului Guvern girat de el.

Manifestanții cer în continuare demisia lui Băsescu și organizarea de alegeri anticipate.

Protestatarii, care au ieșit în stradă și în zilele cu temperaturi siberiene, spun că nu au de gând să renunțe la manifestația lor până nu obțin ceea ce își doresc: demisia lui Traian Băsescu.

Numărul protestatarilor a crescut față de zilele precedente odată cu îmblânzirea vremii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.