Victor Ponta a făcut o gafă în timpul şedinţei de guvern

Premierul Victor Ponta a făcut o gafă miercuri, în timpul şedinţei de guvern. Prim-ministrul a anunţat că ministrul de Interne Radu Stroe este în drum spre Bruxelles, dar după un sfert de oră ministrul Stroe şi-a făcut apariţia la şedinţă, conform Antena3.ro.

Radu Stroe a intrat la şedinţa de guvern şi s-a aşezat la patru scaune distanţă de premierul Ponta.

Şeful Guvernului nu a revenit asupra afirmaţiei anterioare şi nici nu a făcut vreo referire la prezenţa ministrului Stroe, cel pe care anterior îl anunţase ca fiind plecat spre Consiliul JAI.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.