(VIDEO) De ce miroase așa urât în Suceava?

Iazul de la Moara a ajuns o baltă murdară și nămolită. A secat.  Tone de pește mort s-a descompus. Mirosul e greu de suportat. 

E o adevărată tragedie ecologică în Comuna Moara. Iazul care a fost sursă de viață și recreere. Neobișnuit de cald pentru această zonă impactul din atmosferă a devenit opresiv.

Există îngrijorări serioase privind  sănătatea oamenilor. Localnicii sunt convinși ca a fost secat premeditat. O expunere prea lungă la aceste mirosurile toxice le poate pune în pericol sănătatea.

Ce a rămas din iazul de la Moara?

Iazul Moara este o amenajare piscicolă care se află în comuna Moara,  la 7 km de municipiul Suceava. Drumul de acces este asfaltat, mai puțin ultimul km, care este pietruit: Se poate intra indiferent de conditiile meteo. Suprafata iazului este de aproximativ 10 ha, cu o apă curată, limpede, îngrijită, peisaj pitoresc.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

5 Comentarii

 1. De la mafia imobilara,pelicanilor.Doar 7 km pana la oras ,drum asfaltat ,10 hectare numai bune de construit vile si blocuri..Faceti si voi calculele.Suprafata ca iaz nu era rentabila pentru proprietar.Ca fraierii care vor cumpara proprietati acolo vor sta cu apa pana la puta la prima inundatie e alta poveste.Romanii nostri sunt cam bibani de felul lor,vor inghiti momeala.

 2. Dar cum pute, de îți verși mațele, de câteva zile orașul Cluj Napoca nu pomeniți nimic? Este insuportabil și pe centura Apahida -Vâlcele, dar în oraș este groaznic. Partea românească este că nu protestează nimeni. Stau clujenii în putoare și il iubesc pe primarul Emil Boc, primar care prin texte limba de lemn o scaldă că a dispus celor de la mediul să identifice de unde vine putoarea.

 3. Majoritatea iazurilor din România sunt colmatate (pline de mîl[sedimente,aluviuni]), multe vor dispărea transformându-se în zone deltacice șerpuite de către un pîru. Decolmatare acestor iazuri costă și nimeni nu este dispus să investească în decolmatarea lor.

 4. Catre miratii care nu inteleg de ce pute prin mai toate orasele si de ce tara e lasata in ruina.
  Daca nu le aduc profit gras si rapid colonistilor, normal ca sunt lasate sa putrezeasca toate iazurile. Este cazul sa pricepeti mentalitatea globalista: profit cat mai pare si mai rapid, cu orice pret.
  CU ORICE PRET.
  Pe ei nu-i intereseaza ca tu, roman, nu mai ai unde trai de gunoaie, ca podurile se prabusesc, trenurile deraiaza si nu sunt strazi, ca medicul te omoara si functionarul iti pierde timpul. Ca securistul te supravegheaza si ca presedintele tarii te vinde ca pe o marfa primului ofertant. Ca guvernul te baga in razboi fara stirea ta.
  Ei vor sa ia dijma, bir, tribut, pesches cat mai mult si mai repede, pentru ca pentru ei O TARA ESTE UN HOTEL (J. Attali).
  Ce ramane, nu-i intereseaza. Dupa ei, potopul.
  Cu ce-i atinge pe ei ca Romania este o ruina? Ei sa-si ia peschesul, asta e tot. Pereat mundus.

 5. Putoarea vine de la Cluj, de la Boc! S-aoleu ce duhoare vine de la Cluj, miros de satanism basist!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.