(Video)Accident grav în Sibiu. O persoană a decedat şi alte două au fost rănite

O persoană a decedat şi alte două au fost rănite joi noaptea, în urma unui accident rutier care a avut loc în municipiul Sibiu.

Accidentul s-a produs aproape de cimitirul de la periferia oraşului, fiind implicate două autobuze fără pasageri şi un autoturism, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

„Echipajele au descarcerat două victime, un bărbat şi o femeie. O femeie de 30 de ani, pasageră în autoturism, a fost preluată de echipajele medicale în stop cardiorespirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi astfel medicul prezent la faţa locului a declarat decesul acesteia. Bărbatul în vârstă de 23 de ani a suferit fracturi la membrele superioare şi un traumatism facial. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul SMURD, conştient. O tânără de 25 de ani, pasageră în autoturism, a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la UPU Sibiu, conştientă, cu un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism costal”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staţionate, fără pasageri, potrivit primelor cercetări.

„Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere, o tânără în vârstă de 30 de ani, dar şi rănirea conducătorului auto şi a celeilalte tinere aflate în autoturism, în vârstă de 25 de ani, toţi cei trei fiind sibieni”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Elena Welter.

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă.

Potrivit ISU, la faţa locului au fost mobilizate două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere şi una de primă intervenţie. De asemenea, la locul intervenţiei a fost mobilizat şi un echipaj SAJ.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.