(VIDEO)Strada nu este groapă de gunoi! Clotilde publică imagini cu ”Așa, nu!”

 Clotilde Armand  a anunţat că a strâns, în weekend, în zona Drumul Poiana Pietrei, alături de voluntarii „Let’s Do It, Romania’, 370 de tone de gunoi provenit din deşeuri necontrolate. Primarul Sectorului 1 s spus că va solicita ridicarea autorizației de funcționare pentru toți comercianții care lasă saci de gunoi pe trotuare.  Edilul a publicat imagini cu angajata unui magazin de pe Calea Victoriei care lasă sacii cu deșeuri lângă un copac.

„Unii comercianţi din Calea Victoriei nu înţeleg că strada nu este groapă de gunoi. Am înăsprit controalele, dăm amenzi şi voi solicita ridicarea autorizaţiei de funcţionare pentru toţi comercianţii care îşi bat joc de locuitorii acestui oraş crezând că sunt mai presus de lege”, a scris Clotilde Armand, duminică, pe Facebook.

Ea i-a îndrumat pe cetăţeni să sune la Poliţia Locală când văd asemenea practici.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. Clostridium Amanta recunoaste implicit ca gunoiul nu se colecteaza corespunzator, o doare la 1 metru in fata „pedalei”, se plange pe net ca firmele pe care le pastoreste nu isi fac datoria.

 2. Cat tupeu si nesimtire sa ai dupa ce tii un sector intreg sub gunoaie si sobolani.
  Multa nesimtire la hashtagistii astia!

 3. Așa da!
  Este adevărat și că edila a uitat să precizeze că 50 de kile gunoi în plus au rezultat când s-a urcat și dumneaei pe cântar.

 4. V-ati luat teapa cu Clotide, straineza ce credeati ca va da o tara ca afara. Si vedeti acum ca gunoaiele in Franta si Belgia, in Austria si Germania, sunt lasate pe strazi asa cum Clotida o face la Bucale. Si stiti ceva? La Bucale isi permite Clotida ca are groapa de gunoi cum nimeni nu o are din primarii europeni. Asta isi bate joc

 5. Idio vrei sa faci orasul de 5 min ? Ai facut limitatoare de viteza si tu si idio celalalt fara sampon, sa rupa oamenii masinile. Sau le-ai facut pentru trotinetistul de Barna ? Spune ce altceva ai produs in sector ??? Nu ca Tudorache Diamant sau Firea au fost mai buni, toti sunteti niste hoti !

 6. Mai are tupeul sa vorbeasca aceasta hoata de voturi protejata de justitia din Romania!

 7. Gunoi este Clotide Armand, a imputit intreg Sectorul1 de cand a fost pusa primar prin frauda. Locuitorii Sectorului 1 stiu bine despre ce vorbesc. Sub conducerea ei au aparut in sector sobolani cat pisicile de mari, probabil importati din halele pariziene.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.