Vincenzo Nibali a câştigat etapa a XVIII-a a Turului Franţei

Ciclistul italian al echipei Astana, Vincenzo Nibali, a câştigat, joi, etapa a XVIII-a a Turului Franţei, disputată pe distanţa a 145,5 kilometri, între localităţile Pau şi Hautacam, conform Mediafax.

Purtătorul tricoului galben de lider în clasamentul general a reuşit a patra sa victorie în acest Tur al Franţei, după ce s-a mai impus la Sheffield (etapa a II-a), la Planche des Belles Filles (etapa a X-a) şi la Chamrousse (etapa a XIII-a).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.