Zeci de oameni au continuat protestele: „Ungureanu, bu-hu-hu / Ia Guvernul şi te du”

Protestele din Piaţa Universităţii din Bucureşti au ajuns la a 28-a zi, consecutiv. Zeci de oameni au protestat şi ieri, în ger. Cer în continuare demisia lui Traian Băsescu şi alegeri anticipate. Mitinguri similare au avut loc şi la Bistriţa, Târgu-Jiu şi Craiova.

„Credem în democratie, dar democratia trebuie sa puna paine pe masa”, „Îl invitam pe Ungureanu aici la cruce, la dialog cu poporul. Opoziitia suntem noi, cei din strada, nu Ponta si Antonescu”, „Este un guvern foarte putred, desi e tanar. Astea sunt experientele lui Băsescu care incearca sa ne duca de nas”, au apus protestatarii, citati de site-ul pesurse.ro.

În Bistriţa, zeci de oameni s-au adunat în piaţa din faţa prefecturii. Manifestanţii au scandat lozinci împotriva „Guvernului SIE” în care nu au încredere deoarece a fost alcătuit tot de Traian Băsescu.

„Azi in parlament, alesul si-a adus numai dosul. Si apoi el a votat cum Basescu a dictat. Dar Olteanu i-a pazit, sa voteze negresit. Iar Guvernul ce-a iesit, iarasi ne va da cu flit”

Protestatarii din Târgu-Jiu au îndurat frigul timp de câteva ore pentru a-şi striga nemulţumirile faţă de actuala putere.

„Este un Guvern marioneta facut de Basescu care e si premier si presedinte”, au spus protestatarii.

Noul guvern nu este nici pe placul craiovenilor. Imediat după ce noul guvern a fost validat, peste 50 de craioveni au ieşit în Piaţa Prefecturii pentru a-şi continua protestul.

„Ungureanu, bu-hu-hu / Ia Guvernul si te du”, „O sa ramanem in strada pana cade Basescu asta e miza noastra. Nu Boc. Basescu trebuie sa plece”, au asigurat acestia.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.