Zeci de români, reţinuţi în Danemarca

Autorităţile daneze au reţinut, miercuri, circa 60 de persoane, în principal cetăţeni români, suspectate de implicare în trafic de persoane şi fraude, conform site-ului danez Metroexpres.

Poliţişti danezi, agenţi ai Departamentului antifraudă şi angajaţi ai Serviciului pentru imigraţie au descins miercuri pe insulele daneze Sjælland şi Lolland-Falster, situate în Marea Baltică.

Aproximativ 60 de indivizi suspectaţi de trafic de persoane, falsificare de documente şi fraude au fost reţinuţi, iar alţi zece sunt cercetaţi în libertate.

Suspecţii sunt în principal cetăţeni români, cu excepţia unui imigrant sirian şi a doi danezi, potrivit Poliției.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.