Zelenski recunoaşte

Zelenski

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a recunoscut vineri, într-un interviu acordat AFP, că ţara sa duce lipsă de oameni şi că acest lucru afectează moralul trupelor, în timp ce sâmbătă intră în vigoare o nouă lege privind mobilizarea pentru a reface rândurile armatei.

„Trebuie să umplem rezervele (…) Există un număr semnificativ de brigăzi care sunt goale. Trebuie să o facem pentru ca băieţii (care sunt pe front) să poată avea rotaţii normale. Aşa se va îmbunătăţi moralul”, a spus el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

11 Comentarii

 1. Sa faca brigazi cu trantorii din Parlament si guvern, impreuna cu odraslele si femeile lor. Niciun copil de nomenclaturist ukroid nu a fost trimis pe front. Astia vor sa ii apere NATO,iar ei sa joace barbut la MonteCarlo cu omologii lor rusi?

 2. Actorul ce joaca rolul de presedinte este primul vinovat ca Ucraina si-a ingropat peste jumatate de milion de tineri intr-un razboi despre care toti cunoscatorii au declarat ca este pierdut chiar inainte de a fi inceput. Si cine stie cate alte sute de mii de tineri au ramas mutilati pe viata. Acum spera ca romanii si polonezii vor fi obligati sa lupte pentru el.

 3. Sa mearga el pe front sa care pianu. Sub nici un motiv sa nu ne implicam in problema ucrainei. Trebuie sa ne ferim de noua ordine mondiala care ne ghideaza spre o prapastie. De ce a fost Fico impuscat si citi complici avea si pentru care servicii lucra? Cam incilcita treaba. Blinken in vizita la Kiev sa ceara mai multe trupe ucrainiene deci pina la ultima victima ca o cerinta ca ucraina sa fie in nato. Deci daca soldati nu vor avea Rusia cistiga acest joc de sah cu elita conducatoare vestica adica khazarii domne. Deci slavitu z repeta ce a zis sefu blinken domne. Din cite vad nato isi da cu stingu in dreptu. Generali germani prinsi cu minciuna. As putea aprofunda dar comentariile lungi sint respinse.

 4. … dar unde sunt oamenii???? i-au răpit extratereștii? Nu aveți, după spusele voastre decât pâă în 50.000 de militari pierderi … sau o fi cum zic rușii: este jumătate de milion de morți???

 5. …..„răspuns: -du-te ÎN CENTRELE DE RECRUTARE ȘI PE GRANIȚA CU ROMÂNIA ȘI VEZI CÂT DE DRAGĂ LE ESTE UCRAINENILOR „ÎNCORPORAREA PENTRU REFACERE”!TE-AU LUCRAT AMERICANII CA PE UN BOȚ DE „LUT CLEIOS=ARGILĂ”!N-AI ȘTIUT CĂ ESTUL UCRAINEI E 75% RUSESC? N-AI ȘTIUT CĂ 60% DIN FAMIILIILE UCRAINENE AU VEDERI ESTICE!? PLEACĂ ODATĂ PROFITORULE! PĂPUȘĂ DE CÂRPĂ OTRĂVITĂ PRIN CARE AMERICO-ENGLEZII AU UCIS APROAPE O JUMĂTATE DE MILION DE OAMENI ȘI AU FĂCUT PRAF O ȚARĂ !!! CUI I SE DATOREAZĂ TRAGEDIA ULTIMĂ DIN JUDEȚUL BOTOȘANI ? ȚIE ȘI „DULAPULU” VÂNĂTOR DE POSTURI!

 6. Din 40 de milioane de cetățeni ucrainene, Zele nu găsește 1 milion sa apere țara. 10 milioane buni de lupta sunt de mult pe Coasta de Azur! Cere arme tot timpul dar nu observă că nu are oameni să apese pe trăgaci! Succesuri!

 7. Atâta timp cât statul nu poate reda unui om viața și nici sănătatea nu îi poate cere să moară pentru el. Oricare ar fi ocupația, cu ce ar fi diferit de stat? Tot impozite și taxe, aceeași Mărie. Acum multe sute de ani lucrurile erau altfel. Așa că nu mă interesează să mor pentru fabricile, afacerile altora. Când popoarele vor înțelege aceasta atunci războaiele vor fi purtate doar de conducători și de bogați iar victime vor fi doar dintre ei. Pot face un coloseum modern și noi să mâncăm popcorn în timp ce îi privim cum își dau la „geoale”.

 8. Somebody essentially lend a hand to make significantly articles Id state That is the very first time I frequented your website page and up to now I surprised with the research you made to make this actual submit amazing Wonderful task

 9. Parca avea peste 1 milion de soldati recrutati si spunea ca a pierdut doar 31 000 din ei.
  Rusia are doar 510 000(date date de serviciile englezesti si americane) si nu se vaieta.

 10. Ce recunoaste „ucraineanul” asta … mah ?
  c-a venit la presedentie pe un val de impaciuire cu rusii urmarind insa etnic-nuladier
  RAZBOIUL cu urmarile lui ne-faste statului antional Ucraina 😀 ?

  😛

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.