Înțelegerea dintre Romaero și israelieni

Compania israeliană Rafael Advanced Defense Systems și Romaero au semnat o înțelegere prin care firma românească primește licența pentru producția în plan local a sistemului antiaerian Iron Dome, anunță portalul de știri Jewish News Syndicate.

Acordul mai prevede că pe lângă Iron Dome, inclusiv varianta navală, Romaero va achiziționa și licențe de producție pentru rachetele tactice Spike și pentru pozițiile de armament controlate de la distanță Samson.

Se estimează că valoarea contractului este de câteva sute de milioane de dolari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

10 Comentarii

  1. Nu mai bine bagau banii in autostrazi,decat in arme inutile,invechite moral!S-au cateva sute de milioane euro e haraciul anual catre Ierusalim?

    • Era mai bine cum ziceti dv, dar nu uitati ca ei au castigat alegerile! Si atunci fac ce vor pentru ca pot! Votati PSD, garantia mizeriei sociale!

  2. In noua mea calitate in care singur m-am numit, aceea de „consilier onorific” a dlui mandolina guristu, il informez ca acum ca si cetatean onorabil ce se autodefineste ar trebui sa semneze un nou denunt la procurori impotriva tuturor care isi permit sa lucreze cu Israelul… toti sunt tradatori…de UE (Germania) , protectoarea noastra a celor care il sustin pe kwi….

  3. …si bineinteles ca trebuie sa refuze sa se constitue parte civila…desi va fi cel care semneaza noul denunt…adicatelea, nici usturoi nu a mancat…nici gurita nu-i miroase …

  4. Asta face parte din tradarea de tara clamata de individul orban?

  5. Din moment ce comisionul e gras, ce contează interesele României! TOT DIN ACEASTA CAUZA SE CUMPARA AUTOBUZE TURCESTI

    • E gras comisionul, dar stiu ei sa-l recupereze chiar din conturil alora care l-au primit. De asta nu conteza cat e de gras comisionul oferit. Si aia care primec comisionul nu vor putea sufla o vorba, pentru ca fiind ilegal nu vor putea face reclamatie ca le-au disparut banii de comision. Sa vezi distractie cu coruptii.

  6. Ma .. astia .. cum sa va zicaceleasi rachete Spike se cumpratra din Germania. Fabricate dupa licenta israeliana.
    Si ceva despre autibuzlele turvrdti- dunt mai ieftine ca cele nemtesti! Ca cat ori fi de proaste .. va zic ca Renault Symbol, destul de apreciat in Romania, este produs in orasul Brusa din Turcia .

    Deci9 in voi urla paftriotismul german

  7. Trebuie remarcat ca o cooperare intre societatea comerciala S.Romaero si firme din tara Israel au tinut in viata societatea amintita in ultimele doua decenii ! Sa auzim si de mai bine !

  8. Trebuie remarcat ca o cooperare intre societatea comerciala S.Romaero si firme din tara Israel au tinut in viata societatea amintita in ultimele doua decenii ! Sa auzim si de mai bine ! –

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.