„A fost atacat de drone”. Explozie în regiunea Krasnodar

În Krasnodar, a avut loc o explozie, vineri, 26 mai, a anunțat primarul acestui orașul, Evgheni Naumov. Conform primelor informații, victime nu au fost raportate. Ar fi fost avariate două clădiri, una cu birouri și alta în care locuiau oamenii.

Localnicii spun că au auzit zgomot de drone la primele ore ale dimineții.

Sediul operațional al Teritoriului Krasnodar a raportat că la ora 04:17 „s-a auzit o bubuitură în zona clădirii de pe stradă”.

„O clădire de birouri și o clădire de locuințe au fost avariate. Potrivit primelor informații, nu au fost victime. În clădirea cu cinci etaje, ferestrele au fost parțial sparte. Acoperișul a fost deteriorat într-o casă privată din apropiere”, a scris Naumov.

Baza scrie că localnicii au auzit două explozii. Potrivit informațiilor preliminare, sistemul de apărare aeriană a funcționat.

„Krasnodar a fost atacat de două drone. Potrivit martorilor oculari, între explozii au trecut aproximativ 12 minute. Cel puțin una dintre drone a fost doborâtă”, susține publicația.

Regiunile Belgorod și Rostov au fost și ele atacate noaptea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Ofensivă de primăvară ukrainiană în toată regula. Mai e un pic și se ajunge la Moskowa. Inamicul rus a suferit pierderi grele și se retrage în debandadă. Slava!

  2. Când urlau pe maidan „moscalii pe cuțite”erau că cucoșii de munte la nunta,nu auzeau și nu vedeau nimic..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.