A mai căzut un președinte

Fostul portar Florin Prunea nu mai este preşedintele FC Dinamo și a dat în judecatul clubul.

„Contractul meu s-a terminat sâmbătă. De la băieţi mi-am luat la revedere. Nu am putut să fiu în contact cu ei, pentru că ştiţi foarte bine ceea ce s-a întâmplat. De la colegii mei, vineri după-amiază am avut o întâlnire la Rin şi le-am mulţumit pentru colaborare tuturor, le-am urat succes şi i-am asigurat de sprijinul meu în orice moment, dacă pot să ajut cu ceva. Lucrurile erau clare de foarte mult timp, din momentul în care m-am opus transferului lui Nistor, de atunci era clar că nu mai putem să fim pe aceeaşi lungime de undă, pentru că eu consider şi acum că a fost una din marile greşeli de manageriat ale clubului nostru, vânzarea căpitanului echipei pe suma care s-a vândut. Lucru confirmat şi de partea sportivă, pentru că de când a plecat el, din păcate… Pe lângă partea sportivă, suma a fost ridicolă”, a declarat el, la Digi Sport.

Prunea a dat în judecată clubul Dinamo, pentră că nu şi-a primit salariul de mai mult timp: „Am avut o discuţie înainte de a pleca cu avocatul clubului, în care am încercat, aşa, o înţelegere pe cale amiabilă, pentru că e urât să ne dăm în judecată şi să ajungem în instanţă. Avocaţii se ocupă, le-am dat documentele. E vorba de drepturile financiare pe perioada în care am activat. Aş fi vrut să ajung la o înţelegere pe cale amiabilă, aşa era normal. Nu regret (n.r. – perioada petrecută la Dinamo), dar am picat într-un război civil care nu era al meu şi m-am simţit folosit şi asta mă doare, în rest ştiam unde vin”.

Citește și

Nici Duckadam n-a rezistat în țarcul lui Becali

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.