A rupt bariera feroviară la Brazi. Imediat după el a trecut și trenul

A băgat viteză cât a putut chiar înainte să treacă trenul. A rupt bariera la nivel cu calea ferată în Brazi. Barierele coborau. Semanlele erau aprins. Șoferul forțează trecerea. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere. CFR Infrastructură le-a trimis Poliţiei.

Bariera la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea prahoveană Brazi a  fost pur și simplu spulberată din cauza vitezei și aruncată cât colo. A tăiat calea  trenului RE 10065, în timp ce barierele erau în curs de coborâre.

Barierele de la trecerea la nivel, situată la km 49+900, au fost date peste cap și nu au mai funcționat.  Trenul  RE10065 a redus apoi  mult viteza de circulaţie  și a tranzitat pasajului cu prudență. A vrut să fie în deplină  siguranţă.

Viteza maximă de circulaţie a trenurilor  la această trecere la nivel este de 140 km/h”. Imagini de pe linia de cale ferată Brazi – Crivina  au ajuns pe Facebook.

A fost identificat și șoferul. El  are 46 de ani,  este  din comuna Brazi și s-a ales cu dosar penal.

CFR Sa se angajează că toate imaginile surprinse de camere vor ajunge la Poliție. Vor identifica toți șoferii care sfidează regulile de circulație. Traficul la trecerile la nivel e monitorizat.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

2 Comentarii

  1. Un premiu ratat de bmw-ist, cu siguranta. Apropo, am inteles tot de la politisti circulatie si obisnuita, ca toate amenzile care nu se platesc odata cu impozitul casei sau masinii pentru ca nu mai pot conditiona impozitul de amenzi, raman in sarcina primariilor si la final de an, primariile ies in pierdere, de asta se lasa liber la crestere impozite imobile. Nu e normal sa plateasca impozit mare un cetatean sau familie care nu detine auto sau nu are amenzi, pentru ca vatafii infractori cu vechime la neplata amenzilor nu isi platesc amenzile si primariile descarca la toti cetatenii din acele localitati.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.